Hem

Familjedaghemmet

Vikingarna

Vikingarna erbjuder en trygg miljö i en liten barngrupp för barn i åldrarna 1-5 år.

Vi är tre dagbarnvårdare som samarbetar i verksamheten och vi utgår från tre hem. Vikingarna erbjuder en miljö där barn får vara barn och utvecklas i  små grupper där de blir sedda och får en lugn, trygg tillvaro. Hos oss är leken central. Genom denna får barnen lära sig turtagning, socialt samspel och begreppsuppfattning. Vi åker även på studiebesök och olika aktiviteter för att barnen ska få lära sig och utvecklas utanför hemmet. Vi vistas mycket ute i naturen där barnen lär sig mer om naturen och dess invånare.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.00 (Mån-Fre)

Husdjur

Pälsdjur finns i samtliga hem
Emelie: Hund i hemmet, utekatt
Anna: utekatt
Anneli: Katt i hemmet

Ansök om plats

Kontakta dagbarnvårdaren

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet. Vi har även tillgång till en av barnlokalerna som tillhör Vendels kyrka. Den använder vi vid eventuell sjukdom i våra egna hem och som en del av verksamheten under vinterhalvåret.

Inriktning

Mycket utevistelse

Verksamheten

Mål och visioner

Verksamheten bedrivs utifrån två hem i Vendel och ett i Tierp. Vi bor alla i villa med stor tomt där det finns många olika lekmöjligheter. Vi har även närhet till skog och natur.

Mål och visioner: Våra mål och visioner är att erbjuda en miljö där barn får vara barn och utvecklas i små grupper där de blir sedda och får en lugn och trygg tillvaro i samhällets allt mer stressande miljö. Barnen ska vara i centrum och det är deras frågor och önskemål som är vår drivkraft. Det är tack vare den lilla gruppen som gör att vi kan fånga upp barnens individuella intressen.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om oss

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta oss

Adress
Vendel, Söderby

Telefon
Emelie 073 – 848 02 07
Anna 073-670 98 56
Annelie 070-232 45 28

E-post
vikingarna@cforetaget.se

Huvudman
Telefon: 076-777 58 33
E-post: huvudman@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk